6/3/12

Meira FC 2 - 0 AD Matela

Nova victoria do Meira FC na Lomba. Chegando o descanso con 1-0 no minuto 44 conseguido por Rubén tras un penalti que sufriu Mariñeiro. No segundo tempo Gasalla remataba a gol unha falta ben sacada por Mariñeiro, empregandose o equipo máis en tarefas defensivas no tramo final pero creando ocasións á contra. Importantes 3 puntos os conseguidos polos de Abel, xa que os demáis equipos da zona alta non perderon nos seus enfrontamentos e era necesaria a victoria para poder seguir cas mesmas opcións. Cada vez queda menos e ninguén quere descolgarse de aí, e nós loitaremos ata o final e seguiremos creendo en nos para intentar aproveitar as posibilidades que se nos den. Por outro lado agradecer a todos os que apoiades a todo o plantel deste clube xornada tras xornada.Máis que nunca: FORZA MEIRA!!!