6/3/12

Candelaria 0 - MEIRA FC 3

O Meira consegue 3 novos puntos fora da casa. O partido foi dominado nos 90 minutos, xa que na primeira contra Rubén ía recibir unha entrada que sería sancionada con tarxeta vermella, quedando o equipo local con 10 xogadores. Ó descanso o marcador era de 0-0 pero o Meira estaba sendo superior con diversas ocasións, que no segundo tempo puido materializar; abría o marcador Rubén de penalti, máis tarde César marcaba o 0-2 nun córner e Javi nos minutos finales conseguía o 0-3. A victoria en Rúa danos esperanzas de novo e ponnos máis preto do líder,seguindo a 3 puntos do 2° posto.

Seguiremos loitando como nestes últimos compromisos para poder seguir con opcións ata o último momento.

Esperámosvos na LOMBA o próximo domingo ás 17horas para que nos animedes no enfrontamento MEIRA FC vs AD MATELA.