20/12/11

S.D. CERVO 1 - MEIRA F.C. 2

O Meira FC vence na casa do líder da categoría, o S.D Cervo, o cal levaba 11 xornadas sen coñecer a derrota. O Meira conseguiu o máis difícil o día que con máis contratempos se viu. A multitude de baixas por motivos diversos fixo que no desprazamento Abel Fernandez Otero so contase con 11 xogadores de campo e o porteiro suplente. O equipo deu a cara e empregouse a fondo, tivo moito derroche físico e máis sabendo que non había recambios. O equipo estivo ben plantado todo o encontro e defendeu exitosamente ó Cervo. Realizou diversos contragolpes moi ben por parte de Mariñeiro e Rubén que fixeron moito dano. O equipo conseguía adiantarse antes do descanso por medio de Rubén. Pero sabía da complicidade que ía ter o 2º tempo... (sen cambios, fora da casa, o líder...) . A todos estes contratempos aínda se uniu o fallo arbitral, xa que Rubén e Mariñeiro elaboraron unha xogada na que Rubén chega a liña de fondo e colga un balón que Mariñeiro remata no centro da área e despois de golpear no largueiro acaba dentro da portería, saíndo este para fora de novo e non dando por válido o colexiado. O Cervo na seguinte xogada empata o partido. O desánimo e a crenza de inxustiza amargou as esperanzas pero os xogadores seguiron peleando e Rubén de novo volvía poñer o Meira por diante 1-2. Minutos despois ía quedarse con 10 pola expulsión de Fran. Chegaban os últimos 10 minutos nos que o Cervo, ó igual que todo o partido se adicou a xogar directo e a colgar balóns aéreos, os cales non lle foron suficientes, pois a zaga meirense aguantou as diversas embestidas.
Chegaba así o encontro ó seu fin, tras 5 minutos de desconto e un balón ó pao.

Agradecer o esforzo de todos os que xogaron e de todos os que se desprazaron para animarnos.

Sufrida victoria pero... máis que nunca FORZA MEIRA!!!