27/11/11

Meira F.C 3 - SD Guitiriz 0

O Meira FC consegue unha nova victoria na Lomba. O cadro de Abel Fernandez Otero faise cos 3 puntos contra un dos referentes da categoría nun partido moi bo dos locais. O primeiro tempo tivo algunha ocasión para adiantarse no marcador pero chegaríase o descanso con empate sen goles. Tras o descanso o Meira FC foi superior e dominou o encontro, así Rubén Fernández Rey abría a "lata" cunha boa xogada de Rubén. Máis tarde noutra chegada o balón queda morto ó borde da área e Fondoy Diego facía o 2-0. Nestes termos de dominio local unha xogada entre Rubén e Víctor López Hernández remataba co gol deste e conseguindo o 3º gol no marcador.

O Meira sitúase agora con 18 puntos, no 6º posto do taboleiro. A próxima xornada viaxamos para xogar contra o líder a Cervo e intentar conseguir algún punto.